Ervaar zelf het Afrikaanse leven in Afrika

Ervaar zelf het Afrikaanse leven in Afrika

Vrij kort bij huis en toch zo’n totaal andere wereld. Waar wij Nederlanders in een roes van presteren, geld en succes leven, ervaar je in Afrika het totaal tegenovergestelde. Veel Afrikaanse landen moeten rond zien te komen van de uitgaven die de toeristen doen. Ze zijn daarom best bereid om net wat meer voor jou te doen, zolang ze er maar iets voor terug krijgen. Je bent als buitenlander makkelijk te herkennen aan je blanke kleur, dus het echte leven van een afrikaan zul je moeilijk na kunnen bootsen. Echter is het wel een perfect vakantieland om veel diversiteit te zien!

 

Reizen door het schitterende Afrika

Een prachtig continent, waar het voelt of je weer even terug in de tijd bent. Maak kennis met de ware Afrikaanse cultuur, ga op safari of ontdek de adembenemende en verborgen landschappen. Afrika heeft het allemaal: van steppen en savannen tot woestijnen tot  tropische regenwouden. Sommigen kiezen ervoor om tijdens hun verblijf in een resort te overnachten, terwijl anderen er een echte rondreis door Afrika van maken en als het ware zelf hun tentje meenemen.

 

Spot de Big Five tijdens een Safari in Afrika!

Één ding waarvoor velen naar Afrika gaan, is om op safari te gaan. Ga op zoek naar de Big Five: de olifant, de neushoorn, het luipaard, de buffel en de leeuw. De benaming ‘Big Five’ is vroeger in het jagers-tijdperk ontstaan. Zij gebruikte deze benaming voor het meest moeilijkste te vangen grote wilde dieren. Nog steeds zijn deze soorten lastig te spotten: het zijn en blijven immers wilde en gevaarlijke dieren. O, en vergeet niet om foto’s te maken en er van te genieten!

Emma :