Georganiseerde rondreis door Zuid-Afrika!

Georganiseerde rondreis door Zuid-Afrika!

Ga je graag op rondreis door Zuid-Afrika, maar wil je het wel vooraf georganiseerd hebben? Dan kun je ervoor kiezen om met een groepsrondreis Zuid-Afrika of individuele rondreis Zuid-Afrika te ontdekken! Deze reizen zijn vooraf voor jou geregeld, het enige dat je hoeft te doen is genieten! En een voordeel van een groepsrondreis Zuid-Afrika is dat je snel nieuwe mensen leert kennen.

 

De beste reistijd naar Zuid-Afrika

Maar wanneer kun je het beste naar Zuid-Afrika op vakantie? Zuid-Afrika ligt –in tegenstelling tot Nederland- op het zuidelijk halfrond. Dit betekent dat de seizoenen juist het tegenovergestelde zijn dan bij ons. Als het hier in Nederland zomer is, is het in Zuid-Afrika winter en andersom. Wat daarom de beste reistijd naar Zuid-Afrika is, ligt geheel aan jezelf. Ben je benieuwd hoe een Afrikaanse winter voelt? Dan moet je toch de stap maar eens wagen om je ‘Nederlandse zomer’ op te geven. Maar uiteraard is het ook heerlijk om in Zuid-Afrika te overwinteren; als het in Nederland sneeuwt zit jij met een cocktail aan het strand!

 

De welbekende Tuinroute door Zuid-Afrika

Via de tuinroute Zuid-Afrika ontdek je de meest adembenemende landschappen. Het is een route langs de zuidkust van Zuid-Afrika en is zeer gewild onder toeristen. Breng tijdens de tuinroute een bezoek aan het historische dorp Swellendam, om vervolgens door te rijden naar het Tsitsikamma National Park waar je de indrukwekkende rotskust in je op neemt. Leg eens aan in Plettenberg Bay waar je veel kans hebt om walvissen en dolfijnen te spotten, het is gewoonweg overweldigend!

Emma :