5x onze favoriete bestemmingen in Azië

Azië is enorm populair de laatste jaren. De prijzen zijn relatief laag, je vindt er prachtige natuur, het klimaat is geweldig en de lokale bevolking zijn vaak intrigerend en behulpzaam. Daarom hebben wij onze top 5 bestemmingen voor jou op een rijtje gezet!

1. Indonesie

Indonesie blijft toch onze favoriet. Het land is zo enorm divers dat er voor iedereen wel wat is! Wil je een relaxte vakantie met cultuur, strand en zee? Ga dan naar Bali of één van de Gili eilanden! Wil je de lokale bevolking en natuur zien? Ga naar Java of ga op expeditie en bezoek wilde Orang-oetangs op Sumatra! Met een rondreis Indonesie zit je altijd goed!

2. Sri Lanka

Een andere favoriet van ons is Sri Lanka, het kleinere zusje van India. Sri Lanka zit boordevol prachtige culture erfgoed. Zo heb je de bekende tempels bovenop rotsen in de bossen en heb je hier misschien wel de grootste kans om wilde olifanten tegen te komen! Sri Lanka heeft naar verhouding met het oppervlak van het land namelijk het grootste aantal wilde Olifanten. Je rondreis Sri Lanka zal je echt nooit meer vergeten!

3. Myanmar

Dit prachtige en door veel mensen nog onontdekte land mag je zeker niet overslaan! Je vindt hier nog echte traditionele culturen en de bevolking probeert je echt in de watten te leggen. Naast het prachtige natuurschoon, mag je zeker niet de hoofdstad overslaan! Een individuele rondreis Myanmar is de perfecte kans om dit land écht te leren kennen.

4. Thailand

Ondanks dat Thailand natuurlijk erg toeristisch is en druk is dit natuurlijk niet zonder reden! Het land heeft (nog) lage prijzen en je vindt hier misschien wel de mooiste stranden van heel Azie. Je waant je hier echt in een paradijs en als backpacker heb je hier snel vrienden gemaakt door de grote backpack community!

5. Vietnam

Ook Vietnam is een prachtig land met een indrukwekkende historie. De historie van het land vindt je dan ook overal terug! Ga je naast historie ook voor natuurschoon? Dan ben je ook hier aan het juiste adres! Vietnam heeft enorm uitgestrekte jungles waar je mooie tochten door kan maken!

Leave a Reply

No comments to display
Be the first to comment