gallery/leukezonvakanties-logo
Leuke zon vakanties!
gallery/photo11

De leukste vakantie's 

Zon, zee en strand

 

Elk jaar weer een uitdaging, opzoek naar een leuke vakantie in de zon. Het liefst een mooi strand, lekker eten, een goed verblijf en de perfecte tijd. Wij hebben ze voor je uitgezocht! 

 

Zo vind je jouw ideale vakantie


Het begint weer te kriebelen in je onderbuik. Je wilt op reis, op vakantie. Het werken heeft nu al weer lang genoeg geduurd en je hebt iets nodig om naar uit te kijken. Je hebt onderweg naar werk prachtige advertenties gezien. Macedonië voor een aantrekkelijke prijs bijvoorbeeld of Kroatië, ook zo een mooi land dat goed betaalbaar is. Natuurlijk zien de aanbiedingen die je tegenkomt er goed uit, maar jij gelooft dat het altijd nog beter kan. Wanneer je zelf je vliegticket boekt zou het goedkoper moeten kunnen volgens jouw en daarom ga je vandaag op zoek naar het meest voordelige ticket. Als je die vind boek je die meteen en kan je niet wachten totdat jij weer eens met vakantie gaat. Je staat nog net niet op het punt om ook maar alvast gelijk je koffer te gaan pakken.

gallery/aircraft-holiday-sun-tourism-99567

Vliegtickets vergelijken


De mogelijkheden voor vliegtickets vergelijken zijn natuurlijk oneindig. Je hebt vluchten vanaf Amsterdam, maar ook goedkope vanaf Eindhoven en zelfs een paar in Groningen of Rotterdam. Soms kun je er zelfs voor kiezen om naar Duitsland of Brussel te rijden, zodat je daar een nog goedkoper vliegticket hebt. Let wel dat je dan ook benzinekosten of openbaar vervoer kosten kwijt kunt en neem die ook op in je totaalplaatje. Het kan zomaar zijn dat vanuit Amsterdam dan alsnog goedkoper is. Gelukkig hoef je niet zelf alle websites en vliegtuigmaatschappijen bij langs. Daar zijn hele handige vergelijksites voor, zodat jij alleen maar je aankomst en bestemming in hoeft te voeren om de website de rest van het werk te laten doen.

 

De hoofdprijs: het goedkoopste ticket


Eenmaal je criteria ingevoerd vliegt de website door de verschillende mogelijkheden en langzaam poppen vluchten op met aantrekkelijke prijzen. Wanneer je ruime criteria opstelt, dus niet bepaald gehecht bent aan een vliegveld heb je vaak talloze mogelijkheden en krijg je ook wat andere vluchtmaatschappijen te zien waar je anders wellicht nooit was opgekomen. Voor je het weet loop jij met de goedkoopste tickets in je hand richting het vliegveld om heerlijk van je reis te kunnen gaan genieten, waar je nu ook nog een extra zakcentje voor over hebt.

 

gallery/borobudur-2145419_640

14 daagse reis naar een camping in Blanes

 

 

 

 

 

 

Genieten van Grand Resort Central India met half-persion **** laatste plekken momenteel nog beschikbaar. Boek nu voordat het te laat is!

Lees meer »

Reistip voor de maand juni!

 

 

 

 

 

 

Ontdek wat het mooie Aziatische land, Indonesië allemaal te bieden heeft. Beleef de veelzijdigheid van Indonesië.

Lees meer »

https://farm8.staticflickr.com/7319/10991120784_399d7277e0_h
gallery/pics3

Hawaii sferen in Nederland

 

 

 

 

 

 

Hoe haal je die zomerse vibe uit Hawaii naar Nederland? Geef een Hawaii party met fruitige coctails en een zonnige dresscode. Hawaii feestartikelen bestel je het meest voordelig op FeestkledingOutlet.nl.

Lees meer »