Camping Kroatië: kom tot rust in de natuur

Camping Kroatië: kom tot rust in de natuur

Heb je al eens gedacht om op vakantie te gaan naar Kroatië? Dit land is een fijne vakantiebestemming en geeft je de gelegenheid om helemaal tot rust te komen. Kroatië beschikt over schitterende natuurparken met mooie watervallen en helderblauwe meertjes. Met het vliegtuig ben je er zo en ook met de auto is Kroatië makkelijk te bereiken. Een hotel of Airbnb zal voor de hand liggen bij een vakantie in Kroatië, maar denk ook eens aan een kampeervakantie! Op een camping in Kroatië kom je écht tot rust en wordt je één met de natuur! Voor mooie campings in Kroatië hebben we de volgende twee aanbevelingen:

 

  1. Camping Strobrec in Split

Deze camping is gelegen aan de Dalmatische kust en heeft 436 campingplaatsen. Binnen een paar minuten bereik je al lopend het gezellige stadje Stobrec en ook de zee is zeer dichtbij. Je betaalt tussen de €35,- en €50,- voor een kampeerplek en er is een mogelijkheid om fietsen te huren.

 

  1. Camp Arena Azela in Medulin

Tussen de loof- en naaldbomen kun je op deze camping je tentje of carvan neerzetten. De camping is bestemd voor naturisten die op zoek zijn naar rust, stilte en met volle teugen willen genieten van de natuur. In de buurt ligt een lang kiezelstrand en per week betaal je €70,- voor staanplaats.

Emma :