Deze Griekse eilanden zijn een must see!

Deze Griekse eilanden zijn een must see!

Griekenland doet je ongetwijfeld denken aan witte vissersdorpjes, azuurblauwe zee en zonovergoten stranden. Naast de historische stad Athene, bestaat Griekenland uit veel mooie eilanden. Welke eilanden een echte must see zijn, lees je hier!

 

Santorini: een eiland uit je dromen

Grote kans dat de foto’s van witgekalkte huisjes met op de achtergrond de azuurblauwe zee en majestueuze rotsen uit reisgidsen op dit eiland gemaakt zijn. Santorini is een klein vulkanisch eilandje met de kleine steden Fira en Oia aan de kust. Ben je op zoek naar een idyllische vakantieomgeving met de mooiste zonsondergangen dan ben je op Santorini aan het juiste adres. Omdat het eiland in de zomer erg toeristisch en prijzig is, kun je dit prachtoord beter bezoeken in het najaar of in de winter.

 

Een vakantie op Kreta

Kreta is een groot eiland en heeft ontzettend veel mooie plekjes om te bezichtigen tijdens een relax vakantie. Bezoek de steden Rethymnon, Chania en Agios Nicolas of zonder je af van het massatoerisme en kom tot rust op een verlaten palmstrand of het vissersdorpje Loutro. In tegenstelling tot Santorini is een vakantie op Kreta niet zo duur. Met de vliegtuigmaatschappij boek je goedkoop een vlucht naar Chania in Kreta. Een hotel is eenvoudig te boeken via booking.com of ga voor een sfeervolle Airbnb aan de Griekse kust.

Emma :