Leuke weetjes over Noord-Amerika

Leuke weetjes over Noord-Amerika

Het continent Noord-Amerika bestaat uit 22 onafhankelijke landen, waarvan de bekendste en de grootste toch wel de VS en Canada zijn. Omdat het een erg groot continent is dat van de evenaar tot aan de noordpool loopt, kent het verschillende klimaten. Van een land- of zeeklimaat, tot een tropisch klimaat, tot zelfs een subarctisch klimaat.

 Niagara waterval

Maak een rondreis door Noord-Amerika

Het is perfect om een rondreis door Noord-Amerika te maken. Maar voordat je vertrekt: plan je reis zorgvuldig en lees voorafgaand al reisgidsen en online forums over de landen! Ten eerste is het aan te raden om zelf een camper te huren, zodat je kunt gaan en staan waar je wil. Daarnaast kan het voorkomen dat je veel kilometers af moet leggen om naar je volgende punt te komen. Denk dan ook eens aan een binnenlandse vlucht: dat is vaak vele malen sneller én goedkoper!

 Camperreis Amerika

Dit moét je zien tijdens een vakantie in de Verenigde Staten

Je gaat op vakantie in de Verenigde Staten, maar waar moet je beginnen? Als eerst kan ik je het Wald Disney World Resort aanraden. Het grootste park van Walt Disney geeft een adembenemende ervaring! Vervolg je reis door het Yellowstone National Park, doe je een citytrip in Las Vegas, rijd je over de Golden Gate Bridge en laat je alle waanzinnige uitzichten van de Grand Canyon over je heen komen.

Grand Canyon Noord-Amerika

Leave a Reply

No comments to display
Be the first to comment