Op rondreis in het natuurlijke Canada

Op rondreis in het natuurlijke Canada

Hou je van natuur, de bergen en wilde dieren? Dan is een rondreis door Canada perfect voor jou! Canada is een erg groot land, het is dus aan te raden om in verschillende etappes een rondreis te plannen. Canada kent verschillende tijdzones in het land, waardoor het 6 tot 9 uur vroeger is dan hier in Nederland. Als het hier dus 12.00 uur ’s middags is, is het daar in Toronto 6.00 uur ’s ochtends en in Vancouver zelfs 3.00 uur ’s nachts.

 

Maak een onvergetelijke camperreis door Canada

Het gros van de mensen huren voor de rondreis door Canada een camper. Dat is ideaal, want er zijn maar weinig hotels te vinden langs de lange wegen die door Canada lopen. Dan is een camper ideaal: je kunt gaan en staan waar en wanneer je maar wil. Je hebt alles bij je en je begeeft je écht in de natuur. Je kunt ervoor kiezen om vooraf alles vast te leggen, maar het is natuurlijk net zo gaaf om alles op je af te laten komen en te zien waar je naartoe gaat.

 

Canada met zijn oogverblindende natuur

Zoals je waarschijnlijk niet is ontgaan, heeft Canada echt een schitterende natuur. Uiteraard mag een ritje langs de Rocky Mountains niet gemist worden. Wandel door het National Park Banff of beleef het avontuur in de Canadian Rockies. Benieuwd naar wilde ijsberen? Rijd dan naar Manitoba om vervolgens met speciale wagens zo dicht mogelijk bij de ijsberen te komen.

Emma :