Relax vakantie op het Caribisch Bonaire

Relax vakantie op het Caribisch Bonaire   

Bonaire is een van de ABC-eilanden die gelegen zijn in het Caribisch Gebied. Veel Nederlanders gaan hier op vakantie voor het heerlijke weer. Het hele jaar door kun je hier terecht als je toe bent aan een zonvakantie. Dwaal af naar het mooi Lac Cai strand waar je perfect kunt genieten van de onderwaterwereld. Zet een snorkel op en je ziet de echte schoonheid van de natuur! Ook is Karpata echt aan te bevelen om er te gaan snorkelen, je ziet hier de meest kleurrijke visjes en riffen!

 

Luxe resorts op Bonaire

Kom lekker tot rust op een van de vele resorts op Bonaire. Je kunt ervoor kiezen om voor logies en ontbijt te gaan of zelf all-inclusive. Persoonlijk vind ik alleen ontbijt prima, omdat je dan ’s avonds ergens in een lokaal restaurantje het lokale eten kunt ontdekken! Voor een 9-daagse vakantie ben je ben je best wel wat geld kwijt, omdat de tickets zelf al simpelweg zo duur zijn. Kijk bij het boeken van een resort in ieder geval naar de reviews van andere reizigers, dan weet je zeker dat je goed zit! All Seasons Apartments heeft een erg goede waardering en ziet er heel netjes uit. Liever een hotel? Dan is Harbour Village Beach Club een perfecte oplossing: dit is het meest luxe hotel op Bonaire!

 

Bezoek de lokale restaurants op Bonaire

Zoals ik net al noemde, is het ontzettend leuk om lekker buiten de deur te gaan eten. De meeste restaurants zullen zich hebben aangepast aan de westerse toeristen, maar juist daarom is het een uitdaging om de lokale eettentjes er tussenuit te pikken. Één tip om te gaan eten is het restaurant ‘’Mi Banana’’; een colombiaans restaurant. Het ziet er niet echt uitnodigend uit, maar ze serveren er het beste en het meest verse eten. Van verse vis tot vers vlees; nog geen €15,- p.p. inclusief het drinken!

 

Emma :