Rondreis door Amerika: Checklist en National Parks

Rondreis door Amerika: Checklist en National Parks

De nationale parken tijdens een rondreis in Amerika zijn écht een must-see. Fotografeer de watervallen van Yosemite National Park, spot de grizzly beer in het Glacier National Park of wandel door het vulkanisch gesteente in het Yellowstone National Park. Amerika is ontzettend groot en om een groot deel te zien moet je er een langere periode voor uit trekken. Amerika heeft een fantastische natuur, vanwaar ook de vele nationale parken.

 Glacier National Park Amerika

Goed voorbereid op reis met een routeplanner door Amerika

Maar hoe bereid je je goed voor op zo’n rondreis door Amerika? Je kunt een reisbureau raadplegen met de vraag of zij voor jou een reis willen samenstellen. Onthoud wel dat het vaak net wat duurder kan zijn dan op het moment dat je de reis zelf boekt. Maar het scheelt je wel weer veel onderzoekstijd. Toch liever zelf je reis door Amerika plannen? Maak dan gebruik van een routeplanner op het internet. Er zijn verschillende websites te vinden die jou online helpen met het plannen van je route. In Google zijn genoeg tips te vinden zodat je weet wat je moet zien. Vervolgens ga je dus zelf aan de slag om er een perfecte route van te maken!

 

Checklist vakantie Amerika

Je kunt je checklist van je vakantie in Amerika natuurlijk zo lang maken als je zelf wil. Ik zal je hieronder de belangrijkste punten geven waar je op moet letten voordat je aan je reis begint!

o   Geldig visum !!

o   Geldig paspoort !! (minimaal geldig gedurende het verblijf)

o   Bewijs van je reisverzekering

o   (Internationaal) rijbewijs

o   Uitgeprinte vliegtickets, hotel- en/of andere reserveringen (je weet maar nooit!)

o   Contante dollars

o   ESTA (Elektronische Reistoestemming)

o   Kopieën van belangrijke passen zoals bankpas, paspoort en dergelijke.

o   Bewijs van je ziektekostenverzekering

Vakantie Amerika

 

Leave a Reply

No comments to display
Be the first to comment