Een bijzondere vakantie op de Fiji eilanden

Een bijzondere vakantie op de Fiji eilanden

Fiji telt een behoorlijk aantal eilanden; van de 332 eilanden van Fiji zijn er 106 daadwerkelijk bewoond. De inwoners van de Fiji eilanden zijn bijzonder gastvrij en willen je alles laten zien.  Ze leven zichtbaar met heel hun hart en kennen geen onrein. Fiji is een paradijs voor duikliefhebbers: het koraal is wonderbaarlijk mooi. Waan je ook eens een keer tot een echt nationaal feest van Fiji, gegarandeerd dat je je helemaal thuis voelt!

 

De nationale sport van Fiji: Rugby

Rugby is de nationale sport van de Fiji eilanden en kent dan ook verschillende niveaus. Het Fiji rugby speelt zelfs op wereldniveau mee; Flying Fijians. Echter is er een probleem voor het nationaal rugbyteam van Fiji: de meeste spelers gaan in Europa of Australië spelen omdat ze daar meer te leren en te verdienen hebben dan in het eigen land.

 Rugby Fiji

Suva: de bruisende hoofdstad van Fiji

Suva is de hoofdstad van Fiji met een prachtig oud centrum waar de charme uit de moderne tijd doorschemert. De haven laat veel van de stad zien; alle in- en export van het land gaat via deze haven. Het is heerlijk om even te relaxen in een van de parkjes onder de bomen of bezoek het Fiji museum en ontdek het oude verleden van Fiji. Uiteraard mag je de keuken van Fiji niet mislopen. De heerlijke kruiden geuren die op straat hangen, trekken je als het ware de restaurantjes in. Lekker vers bereid eten met een eigen gemaakte kruiden twist eraan!

 

Heb jij de geheimen van Fiji al ontdekt?

Leave a Reply

No comments to display
Be the first to comment