Toffe activiteiten om te doen tijdens je vakantie

Het is eindelijk zover, tijd voor vakantie. Uitslapen, een handdoek mee en de hele dag op het strand vertoeven kan heerlijk zijn. Voor de mensen die eens iets anders willen hebben wij hieronder een aantal activiteiten op een rij gezet.

Varen over Middellandse Zee

Geen zin een dagje met een handdoek op het strand liggen, maar wil je toch een duik nemen? Denk dan eens aan een boot huren. Haal bij de supermarkt wat eten voor tijdens het varen en vermaak je een dag op het water. Neem vanaf de boot een verkoelende duik het water in. Als je binnen Europa op vakantie gaat dan is een boot huren aan de Middellandse Zee een echte aanrader. Zo zie jij je bestemming eens vanaf een andere kant.

Tuk Tuk door India

Er zijn genoeg georganiseerde reizen naar India te vinden. Het is natuurlijk veel leuker om net iets anders te doen. Ga eens rondreizen met een Tuk Tuk. Huur bijvoorbeeld bij Rickshaw Run een Tuk Tuk, pimp je Tuk Tuk en rijden maar. Op verschillende punten worden feestjes gegeven door andere huurders die ook op rondreis zijn. Kortom alles voor een memorabele vakantie.

Rinjani vulkaan Lombok

Laat die bekende vakantie op Bali eens links liggen en bezoek het buureiland Lombok. Het kleinere eiland staat het meest bekend om de Gili-eilanden die erbij horen. Een ander hoogtepunt van Lombok is de Rinjani vulkaan. Als je echt iets actiefs wil op vakantie dan kan je het beklimmen van deze vulkaan niet missen. Het is een intensieve trekking van minimaal drie dagen. Er zijn meerdere variaties en route mogelijk voor het beklimmen van de Rinjani. Voor een gemiddelde conditie is het niet aan te raden voor de langere routes te kiezen. Mocht je een ervaren klimmer zijn met een steengoede conditie dan zijn de vier- en vijfdaagse trekking een mooie uitdaging.

Leave a Reply

No comments to display
Be the first to comment